RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Моурінью побажав "Зорі" як можна швидше зіграти на рідному стадіоні

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью визнав, що його команді було вкрай непросто здобути три очки в матчі з "Зорею". Нагадаємо, що гра проходила в рамках 6-го туру групового етапу Ліги Європи і завершилася перемогою англійців з рахунком 2:0.

"Сьогодні газон був краще, ніж учора. Досить хороший, щоб грати у футбол. Ми цінуємо зусилля "Чорноморця" та "Зорі", які готували газон. Але чудес не буває. Ми знаємо, що було складно зробити полі краще. Я думаю, тренер "Зорі" дуже хороший: команда добре організована і знаходиться в хорошому настрої. Без перемог вони все одно не сумували, билися з усіма. Мені дуже сподобався лівий захисник, який сьогодні не грав (Соболь). У нас був м'яч, ми контролювали гру. "Зоря" добре грала в захисті, але було пару контратак з боку опонента. Втім, ми домінували. Якщо подивитися статистику — ми повинні були перемагати. Але "Зоря" була досить хороша, матч був складним.

Я грав в Україні, але тільки проти "Динамо" — з "Інтером" і "Челсі". З "Зорею" — вперше. Ми не стежимо за УПЛ по ТБ, тому я не знав надто багато. Але ми переглядали матчі, аналізували гравців. Я можу зрозуміти, чому "Зоря" йде на третьому місці в чемпіонаті. Думаю, в наступному сезоні вони знову будуть в Лізі Європи. Я думаю, у них буде більше досвіду. Сподіваюся, що як можна швидше вони будуть грати вдома, дійсно будинку. А не на красивому стадіоні, але все ж чужому полі", - наводить слова португальця football.ua.