RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

ЗМІ: "Шахтар" і "Бешикташ" домовилися про оренду захисника

Захисник "Шахтаря" Едуард Соболь, який на правах оренди виступає за "Зорю", в зимове міжсезоння перейде в "Бешикташ", стверджують турецькі ЗМІ.

Як повідомляє Tribuna.com з посиланням на Milliyet, клуби вже домовилися про оренду гравця до кінця сезону і оформлять трансфер, коли будуть узгоджені всі деталі.

При цьому сам Соболь заявив, що особисто поки не отримував пропозиції від турецького клубу. "Як і всі, прочитав про можливий інтерес "Бешикташа" до мене в інтернеті. Особисто до мене ніяких таких пропозицій не надходило".

"Приємно, що є інтерес. В Європі теж хотілося б, звичайно, спробувати свої сили. У Туреччині приємна атмосфера на футбольних матчах, стадіони часто заповнені. Ми там грали і мені сподобалися ці матчі. Але зараз до літа у мене орендна угода з "Зорею", і я гравець команди Юрія Вернидуба", - сказав Соболь в інтерв'ю MatchDay.

Як повідомляв "Апостроф", "Бешикташ" також зацікавлений в послугах захисника "Шахтаря" Ярослава Ракицького. У січні президент турецького клубу Фікрет Орман планує відвідати Україну і особисто провести переговори щодо трансферу гравця.