RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

"Шахтар" буде проводити в Харкові всі єврокубкові матчі

Донецький "Шахтар" планує проводити в Харкові всі єврокубкові матчі, а також більшість матчів української Прем'єр-ліги. Про це заявив генеральний директор "гірників" Сергій Палкін.

"Ми подали заявку в УЄФА на Харків. Ми не можемо одну гру зіграти в одному місті, а наступну - вже в іншому. По-перше, УЄФА не дозволить. Якщо вони дозволяють на цій стадії грати в Харкові, то ми вже будемо грати в Харкові. Євроігри будуть в Харкові, а по іншим ми будемо дивитися.

На даному етапі ми заточені на Харкові і хочемо по максимуму завантажити це місто нашими іграми. Не знаю, чи вийде це в нас, але ми будемо докладати максимум зусиль. Упевнений, в Харкові менше десяти тисяч на наших матчах не буде, а для нашого чемпіонату вже навіть вісім тисяч глядачів - це дуже серйозний показник. Торік середній показник відвідуваності на наших матчах у Львові доходив до тисячі", - наводить слова Палкіна Sport Arena з посиланням на телеканал "Футбол 1".

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", УЄФА дозволив "Шахтарю" зіграти в Харкові проти "Сельти" в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи 23 лютого.