RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Екс-гравець збірної України назвав росіян зазомбованими

Екс-гравець збірної України і київського "Динамо" Артем Яшкін розповів про своє ставлення до росіян в світлі нинішньої ситуації.

"Що відчуваю зараз, коли йде війна? Переживаю через це. Моя дружина має російське громадянство, у неї постійний вид на проживання. У мене зараз гостює дідусь, який живе в Пітері. Переживають всі. Для мене Росія залишається батьківщиною. Росіян я не ненавиджу за те, що робить Путін. Вони самі в шоці, зазомбовані. Дивляться то телебачення, і не знають, що відбувається в Україні. На них у мене ніякої образи немає", - сказав Яшкін в інтерв'ю сайту "Футбол 24".

Відзначимо, що Яшкін під час футбольної кар'єри змінив російське громадянство на українське і отримав можливість грати за українську збірну. В її складі півзахисник провів вісім матчів.

Зараз, на думку Яшкина, подібний перехід неможливий: "З Росії в Україну, думаю, навряд чи. З України в Росію - теж. Ви ж бачите, як обговорюються переходи українських футболістів в російські клуби. Натуралізація якогось відомого гравця стане нонсенсом" .

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що український нападаючий виправдав російського гравця, який одягнув футболку з фото наркобарона Пабло Ескобара.