RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Манчестер Сіті" - "Монако" - 5:3: відеоогляд матчу

У Манчестері відбувся справжній футбольний трилер, в якому місцевий "Манчестер Сіті" обіграв "Монако" з рахунком 5:3. Команди грали в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Цікаво, що вчора був встановлений рекорд турніру за забитими м'ячами. Ще ніколи на стадії 1/8 фіналу в першому матчі не було забито вісім м'ячів.

Крім того, "Монако" вперше в історії турніру пропустив п'ять м'ячів в одному матчі.

Як заявив після гри наставник "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола, для його команди ще нічого не вирішено в цьому протистоянні.

"Ми грали проти неймовірною команди, і я дуже задоволений результатом, який залишає нам шанси. Для багатьох моїх гравців це перші кроки в Лізі чемпіонів. У "Монако" більш славна історія в цьому турнірі. Щоб прогресувати, іноді потрібно проходити і через таке. Але ми ніколи не здаємося", - заявив наставник.

Головний тренер "Монако" Леонарду Жардім після гри визнав, що ця зустріч стала "однією з найбільш неймовірних на турнірі".

"Для уболівальників – це просто здорово. Упевнений, вони отримали велике задоволення від класної гри в атаці і восьми голів. Думаю, ми зіграли чудово, і я привітав гравців з цим. Ми зробили невеликі помилки в обороні, а вирішальним моментом став промах з пенальті, коли ми втратили шанс вийти вперед з рахунком 3:1", - сказав він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Динамо" U-19 не зуміло подолати 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА.

Сьогодні "Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу "Порту" - "Ювентус". Початок трансляції в 21:45.