RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Дзвінки Лжедмитрію: ЗМІ розповіли про курйоз з футболістом збірної РФ

Російський телеканал "Рен-ТВ" протягом шести місяців брав коментарі у співробітника автосалону, який видавав себе за гравця московського "Локомотива" і збірної Росії Дмитра Тарасова.

Як повідомляє "Спорт-Експрес", "Рен-ТВ" використовував для зв'язку з Тарасовим телефонний номер із загальнодоступної бази зірок, проте виявилося, що останні півроку номер належить одному з московських автосалонів.

Співробітник автосалону на ім'я Дмитро від імені свого тезки Тарасова розповідав журналістам телеканалу про особисте життя футболіста, а також коментував події, що відбувалися. Обман розкрився після того, як "Лжедмитрій" в жорсткій формі розкритикував гру збірної Росії: "Так тому що лохи! Тому що лузери! Росія взагалі грати не вміє. Фанати повинні на команду наїжджати, щоб вони грали краще".

Справжній Тарасов заявив, що не давав подібного коментаря, і разом з "Локомотивом" попросив телеканал принести свої вибачення. У "Рен-ТВ" спершу заявили, що слова про збірну достовірні, так як співробітники телеканалу вже дзвонили на цей номер і отримували коментарі. Однак пізніше все-таки з'ясували, що спілкувалися з іншим Дмитром і принесли офіційні вибачення справжньому Тарасову, а також ФК "Локомотив".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Дієго Марадона буде судитися з творцями відомої комп'ютерної гри.