RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Український футболіст, від якого відмовилися "Карпати", зробив скандальну заяву по ультрас

Півзахисник "Зорі" Артем Громов в досить грубій формі відповів на звинувачення львівських ультрас в проросійської позиції.

Як відомо, уболівальники львівського клубу не захотіли, щоб у команді грав Громов, який другу частину минулого сезону провів у Росії.

"Мені байдуже. Зрештою, неможливо ж на все звертати увагу і всім подобатися. У мене таке враження, що це замовні закиди. Цікаво скільки у цих ультрас рідних працює на будівництві в Росії? Я впевнений, що таких дуже багато. Але їм важливіше проїхатися по футболістові. І я взагалі цього не читаю. Друзі хвилювалися, дзвонили.

Дивне відчуття. Таке враження, що ці популістські настрої "е-ге-гей, за Україну!" комусь потрібні. Я ж просто поїхав в Росію за ігровою практикою. Бачив там багато українців, які працюють на звичайних роботах. Чого ж тоді взялися за футболістів? У футболі життя коротке. Ось Роману Зозулі зараз легко?

Я не знаю звідки вони ці бздури беруть. Ось пишуть, що кулі летять. Куди вони летять? Я кудись поїхав стріляти? Я просто працював, як мільйони українців в Росії", – сказав Громов в інтерв'ю "Депо".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Громов став гравцем "Зорі".