RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Рома - Шахтар: Фонсека назвав умови для виходу в чвертьфінал

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Роми" який відбудеться сьогодні, 13 березня.

РОМА - ШАХТАР: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Слова Фонсекі наводить офіційний сайт "Шахтаря".

"Шахтар" тут, щоб показувати свій футбол, який демонструє завжди. Ми будемо залишатися собою. Ні в якому разі не приїхали сюди захищати результат першого матчу і тільки оборонятися. Постараємося володіти м'ячем, домінувати і проводити якомога більше атак. Можливо, в деякі моменти цьому завадить суперник, але ховатися від гри ми не будемо", - сказав португальський фахівець.

"Ми повинні розуміти, що наш суперник сильний і на нас чекає важке протистояння. Я впевнений, що "Рома" дуже жорстко почне з самого старту, буде високо пресингувати нас і не давати розігрувати м'яч. У свою чергу ми повинні намагатися показувати наш футбол, а в обороні бути практично ідеальними", - також зазначив Фонсека.

"Римляни виграли п'ять з шести останніх матчів у чемпіонаті, а в Лізі чемпіонів на своєму полі жодного разу не пропустили від "Атлетіко" і "Челсі". Тому представляємо, наскільки буде непросто, і можу сказати, що наші футболісти до цього готові", - додав головний тренер "Шахтаря".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що головний тренер "Роми" прокоментував майбутній матч з "Шахтарем".