Гравець "Динамо" образив партнера по збірній України: опубліковано відео

Півзахисник київського "Динамо" Денис Гармаш розкритикував хавбека "Шахтаря" Тараса Степаненка після поразки команди у фіналі Кубка України (0:2).

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Динамо" - "Шахтар".

"Ви самі бачили, що ми побудували гру так само, як в попередніх матчах, коли домагалися результату. Сьогодні це давало результат в першому таймі, але важко грати проти "Шахтаря", тому що вони дуже багато контролюють м'яч, грають першим номером, у них сильна команда. Але коли ще й судді проти тебе, то якось важко за щось зачепитися.

Будь-яке порушення, кожен дрібний фол був не в нашу користь, плюс ті люди, які грають там ще ... Степаненко - це взагалі гнила людина, я вважаю. Тобто людина просто негарно поводиться на полі. Треба бути чесним, солідним як би. Вони, здається, сильніше, але треба це доводити на полі, а не так, як він себе веде ", - заявив Гармаш.

Варто відзначити, що "Динамо" вперше програло "Шахтарю" в чотирьох останніх матчах.

Нагадаємо, що в чемпіонаті України "Динамо" на п'ять очок відстає від "Шахтаря", який займає перше місце, і практично втратило шанси на чемпіонський титул.

Раніше "Апостроф" наводив слова наставника "Динамо" Олександра Хацкевича, який пояснив причини поразки команди від "Шахтаря".