RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Не заробили, а отримали: мережа в шоці від премій футболістів збірної Росії

Футболісти збірної Росії отримали солідні преміальні за невдалі виступи у товариських матчах під керівництвом Станіслава Черчесова.

За даними російських ЗМІ, команді виплатили 2,745 мільйона євро в якості премії. Таким чином, за кожну нічию гравці російської збірної отримують по 7,5 тисяч євро, а кожна перемога приносить футболістам по 15 тисяч євро.

Премії виплачують всім, хто потрапляє в заявку на гру. Під керівництвом Черчесова Росія провела 18 контрольних матчів (п'ять перемог, шість нічиїх і сім поразок).

У мережі активно обговорюють неймовірні виплати футболістам, які не показують належного результату.

"Кузяев вийшов в останньому матчі на заміну на пару секунд і отримав 7,5 тис. євро! Тобто фактично подарували йому машину. Пам'ятаю в 90-х кращому гравцеві чемпіонату дарували вишневу дев'ятку. За весь чемпіонат. А тут за пару секунд стояння з відкритим ротом на брівці. Відчуйте різницю загалом", - пишуть користувачі.

"Які ... преміальні? За що? Якщо я косячу на роботі мені премії не дають, а дещо інше. Вони що ....ЧС виграли?! Це їм за нічейку з другим складом турків за 450000 р. дали? Так звичайний росіянин стільки за рік не заробляє!" - висловив невдоволення один з уболівальників.

"Не заробили, а отримали", "Я що-починаю ненавидіти цю збірну...", "Замість того, щоб вигнати тренера і полін зі збірної їм ще й доплачують...", "Пенсії, допомоги в країні три копійки, зате цим "гравцям" мільйони. Жесть!", " - додали інші користувачі мережі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Росії найгірший рейтинг серед усіх учасників чемпіонату світу-2018.