RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Президент "Баварії" принизив знаменитого футболіста

Президент "Баварії" Улі Хенесс жорстко розкритикував півзахисника "Арсеналу" Месута Озіла, який прийняв рішення завершити кар'єру в збірній Німеччини.

"Добре, що все це закінчилося. Це чудові новини для збірної Німеччини. Кожен раз, коли "Баварія" зустрічалася з "Арсеналом", то ми атакували через зону Озіла, так як він є слабкою ланкою. Озіл вже багато років грає дерьмово. В останній раз він зміг відібрати м'яч у суперника ще до чемпіонату світу-2014 ", - наводить слова Хенесса Sport1.de.

У відповідь на це агент гравця Еркут Согут розкритикував Хенесса.

"Своєю заявою Хенесс намагається відвернути увагу від проблеми расизму і дискримінації в Німеччині, яка знову відродилася останнім часом. Його критика явно перебільшена. Озіл забив 23 голи за збірну Німеччини і віддав 40 результативних передач. Це є рекордом. Озіла п'ять разів визнавали найкращим футболістом Німеччини, причому тричі після 2014 року. На ЧС-2018 Озіл створив більше гольових моментів, ніж будь-який інший футболіст збірної Німеччини. Цією заявою Хенесс зганьбив себе, "Баварію" і весь німецький народ ", - цитує Согута Goal.com.

Нагадаємо, що 30-річний Озіл перед ЧС-2018 сфотографувався з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом і за це удостоївся хвилі критики. Це призвело до відходу футболіста зі збірної Німеччини.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що легендарного футболіста розкритикували в Німеччині за зустріч з Путіним.