RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Український клуб прийняв гучне рішення по футболістам, який побив таксиста

Рівненський "Верес" не відраховуватиме з команди футболістів, які 11 серпня побили таксиста.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Керівництво клубу, спільно з тренерським штабом, гравцями і уболівальниками прийняли рішення пробачити Антона Котляра, Віктора Барабаша та Дмитра Заїкіна і дати їм можливість повернутися в команду, хоча спочатку в "Вересі" збиралися розірвати з ними контракти.

"Через день після звільнення всі троє прийшли на тренування з проханням пробачити їм провину і дати шанс повернутися в команду. Ми порадилися і вирішили, що в разі, якщо тренерський штаб, команда і вболівальники готові пробачити і погодитися на повернення цих гравців, то керівництво клубу перегляне своє рішення", - сказав президент клубу Олексій Хахльов.

15 серпня Котляр, Барабаш і Заїкін зустрілися з уболівальниками і розповіли їм обставини інциденту. Гравці запевнили фанатів, що конфлікт з таксистом, а також всі питання з поліцією, були улагоджені.

У підсумку футболісти отримали другий шанс в "Вересі".

"Ми готові дати шанс хлопцям. Нехай повертаються і на футбольному полі доведуть, що ми не дарма їм знову повірили", - заявив представник "ультрас" Ілля.

"Не буває тих, хто не помиляється. Але важливо визнавати свої помилки і не повторювати їх. Хлопці є хорошими футболістами і партнерами по команді. Ми порадилися всередині команди і вирішили, що потрібно дати їм можливість виправити помилку", - додав капітан "Вереса" Борис Орловський.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що наступник "Вереса" в Прем'єр-лізі ФК "Львів" звільнив тренера через помилку ФФУ.