RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Шанси є: в "Зорі" розповіли про настрій на битву з грізним німецьким клубом

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від майбутньої зустрічі з німецьким РБ "Лейпциг" в раунді плей-офф кваліфікації Ліги Європи.

ЗОРЯ - РБ ЛЕЙПЦИГ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН ВІДЕО ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Слова Вернидуба наводить офіційний сайт "Зорі".

"Ще краще був би настрій, якби виграли в неділю. Але, на жаль, не забили. До гри з "Лейпцигом" у нас було трохи більше часу, практично чотири доби. Сподіваюся, що хлопці встигли відновитися і підготуватися на належному рівні. Ми всі прекрасно розуміємо, що плей-офф складається з двох матчів і є шанс потрапити в групу.

Два рази у нас вже був такий шанс, але, на жаль, двічі ми програвали. Спочатку поступилися в матчі-відповіді "Фейеноорду" 4:3, пропустивши на останніх секундах. Потім поступилися "Легії". У Києві програли 0:1. У Варшаві програвали, але потім зрівняли двічі, однак пропустили третій і "Легія" пройшла далі. Це буде третя спроба. Сподіваюся, що удача буде нам в цей раз більш прихильна. Хоча прекрасно розуміємо, що РБ "Лейпциг" - дуже сильний суперник. Читав інтерв'ю наставника "Лейпцига" Рангніка, в якому він говорив, що перед ними стоїть завдання пройти далі в Лізі Європи і успішно зіграти в чемпіонаті", - сказав Вернидуб.

"Чемпіонат у них почнеться тільки на цих вихідних, але "Лейпциг" зіграв достатньо матчів, так як починав єврокубки з другого раунду, плюс провели поєдинок в Кубку Німеччини. Було досить матеріалу. Подивилися, вивчили, розповіли хлопцям. Сподіваюся, що ми готові до цього бою. Постараємося зробити все, для того, щоб в третій спробі пощастило нам. Хоча це буде дуже непросто", - додав головний тренер "Зорі".

Матч "Зоря" - РБ "Лейпциг" відбудеться сьогодні, 23 серпня.

Раніше "Апостроф" також опублікував прогноз букмекерів на матч "Зоря" - РБ "Лейпциг".