RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Капітан "Динамо" зробив гучну заяву після провалу в Лізі Європи

Капітан київського "Динамо" Сергій Сидорчук залишився розчарований нічийним результатом у матчі першого туру Ліги Європи з "Астаною", який завершився з рахунком 2:2.

Про це Сидорчук розповів в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

"Не вистачило концентрації. Не знаю, що останнім часом відбувається, але два голи були ідентичними - з лінії воротарського головою. Не знаю, чого не вистачило. Так, у другому таймі у нас були моменти, але не можу сказати, що ми контролювали гру, суперник теж непогано контролював м'яч. Те, що ми не реалізували моменти, нам і гукнулося в кінці гри.

Емоції після гри? Тиша в роздягальні, кожен сам в себе пішов і думаю, що завтра буде розбір. Знову неприємно, як "День бабака", вже цілий місяць йде. Ніякого позитиву від футболу не бачу", - сказав Сидорчук.

Також футболіст поділився своєю думкою про те, як команда може виправити ситуацію.

"Як з цього вибратися? Думаю, тільки через роботу. Потрібно, щоб кожен переглянув ставлення, саме в дрібницях, тому що дрібниць у футболі не буває, як ми бачимо. Якщо рік тому нас мало хто карав, то зараз ми платимо за ці дрібниці дуже багато", - додав хавбек.

Варто відзначити, що "Динамо" не може здобути перемогу в шести поспіль матчах у всіх турнірах. Невдала серія "Динамо" почалася з 22 серпня, після поразки від "Аякса" з рахунком 1:3. За цей час кияни встигли вилетіти з Ліги чемпіонів і опуститися на третє місце в чемпіонаті України.

Раніше "Апостроф" наводив слова лідера "Динамо" Віктора Циганкова, який прокоментував результат матчу з "Астаною".