RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Ніколи не виглядав так жахливо: Кличко розповів подробиці легендарного бою з Льюїсом

Легендарний український боксер Віталій Кличко поділився спогадами про свій бій з британцем Ленноксом Льюїсом, який відбувся в 2003 році.

Слова Кличко наводить телеканал "Інтер".

"Скажу чесно: такого сильного опонента, як Леннокс Льюїс, у мене в кар'єрі не було. І ніколи після поєдинку я не виглядав так жахливо, як після бою з Льюїсом. Але в другому раунді тільки випадковість допомогла Ленноксу Льюїсу встояти на ногах, а за підсумками шести раундів всі судді віддали два раунди Льюїсу, а чотири - мені.

Я не можу сказати, що розсічення мене сковувало. Тільки після поєдинку я подивився відеозапис і був дійсно шокований розмірами рани. Але в поєдинку було так багато адреналіну, що я нічого не відчував, крім того, що кров тече по щоці. Розсічення мені не заважало. І я думаю, що якби рефері не зупинив поєдинок, я зміг би довести в тому поєдинку, що Кличко сильніше. Але насправді, доводити це не довелося - все це бачили ", - сказав Кличко.

Нагадаємо, що бій Кличко - Льюїс був зупинений в перерві між шостим і сьомим раундами. Рефері прийняв рішення присудити перемогу Льюїсу через сильне розсічення у Кличка, незважаючи на протести українця. Після бою Льюїс пообіцяв Кличко реванш, але замість цього завершив кар'єру.

Раніше "Апостроф" наводив слова Льюїса, який розповідав про бій з Кличком.