RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

"Шахтар" відзначився зворушливою акцією для дітей

"Шахтар" запустив благодійну акцію "Ринат Ахметов - дітям!". В рамках акції новорічні подарунки від "Шахтаря" отримають майже 100 тисяч дітей.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Головна тема акції - "Твоя суперсила". Для 500 дітей з інтернатів плануються зустрічі з зірками телебачення. У них буде розповідатися про суперсилу кожної дитини, яка може досягти своєї мети, якщо буде наполегливо слідувати за мрією.

"Прекрасна традиція, заснована Рінатом Ахметовим, вже 18 років змінює життя дітей на краще і дарує їм віру в чудо. Особливо цього потребують діти, позбавлені батьківського тепла. Ми віримо, що кожна така дитина має свій унікальний талант і сили, щоб його реалізувати. Дуже важливо допомогти цим дітям розкрити свої здібності і дати віру в те, що вони можуть домагатися поставлених цілей і змінювати світ на краще", - розповів директор Фонду Ріната Ахметова Роман Рубченко.

Крім того, діти з проекту "Давай, грай"! отримали 1500 фірмових футболок "Шахтаря". Вони були відправлені до Львова, Краматорська, Курахово, Сєвєродонецьку, Донецьку, Макіївці, Маріуполю, Добропілля, Зеленодольську, Івано-Франківську, Бурштину, Червонограду, Щастя, Добротвіру і Білозерському.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Луцьку діти написали листа Святому Миколаю довжиною в 47 метрів.