RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Дива не сталося: рятувальники знайшли зниклого футболіста

Комісія з розслідування авіаподій Британії (AAIB) і рятувальники завершили операцію з підйому тіла з літака, на якому летів аргентинський нападник "Кардіфф Сіті" Еміліано Сала.

Про це повідомляє Sky Sports.

Після цього поліція провела процедуру ідентифікації. Офіційно встановлено, що тіло належить Салі. Інформацію вже повідомили родичам футболіста.

Нагадаємо, що 28-річний Сала перейшов в "Кардіфф Сіті" з "Нанта" в кінці січня за 17 мільйонів євро. Форвард відправився в Кардіфф, щоб підписати контракт, а потім повернувся в Нант на легкому одномоторному літаку PA 46 Malibu, щоб попрощатися з партнерами по колишньому клубу. Після цього він на тому ж літаку вирушив назад в Уельс, але по дорозі зв'язок з ним перервався. Поліція вела пошуки футболіста протягом трьох днів, але нічого не виявила і закінчила пошукову операцію. Сім'я Сали продовжила пошуки в приватному порядку і незабаром літак був виявлений на дні протоки Ла-Манш. У літаку було знайдено тіло, яке і було упізнано. Пілот літака Девід Айбботсон поки вважається зниклим безвісти.

Як повідомляв "Апостроф", раніше було названо можливу причину аварії літака з Салой.