Є майбутнє з одним "але": футбольний експерт оцінив перспективи "Динамо"

Футбольний коментатор Андрій Столярчук після розгрому "Динамо" в грі проти "Челсі" (0:5) висловив думку, що у київської команди є майбутнє, але їй необхідно знайти нового тренера високого рівня.

Про це Столярчук сказав в інтерв'ю "Апострофу".

"Я думаю, що стратегія, пов'язана зі ставкою на молодих футболістів з академії, має велике майбутнє. Просто потрібно цих гравців об'єднувати висококласними легіонерами, такими як, наприклад, Вербич, якого дуже не вистачало в матчах з "Челсі". Я впевнений, що ця команда має майбутнє, питання лише в тому, чи з цим тренером.

Мені здається, що "Динамо" за майже два роки роботи Хацкевича не прогресує великими кроками. Команда грає в той же футбол, що і два роки тому. Гравці набралися досвіду, але не можна сказати, що команда суттєво додала - як в організації, так і в якості гри. Я вважаю, що стратегія має майбутнє, команда також має майбутнє. Але, можливо, потрібно знайти нового Лобановського, нового Павлова, який вміє працювати з молодими гравцями, вміє вбудовувати таких футболістів в канву командної гри", - сказав Столярчук.

Більш детально читайте на "Апострофі": Суркіс не хоче звільняти тренера "Динамо" з однієї причини - футбольний експерт.

Раніше "Апостроф" також повідомляв про те, що футбольні фахівці висловилися про ганебну поразку "Динамо".