Суркіс здивував рішенням по головному тренеру "Динамо"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс вирішив не звільняти головного тренера команди Олександра Хацкевича після розгромної поразки киян у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи з "Челсі" (0:5).

Слова Суркіса наводить dynamo.kiev.ua.

"Чи була думка про відставку Хацкевича? Я не обговорюю поки цей момент. Хацкевич працює. Я сподіваюся, що гравці і тренери зроблять з цієї поразки висновки", - сказав Суркіс.

"Чи відбулася якась розмова за підсумками євросезону? Я ні з ким не розмовляв. Зараз буде перерва - будемо розмовляти", - також зазначив президент "Динамо".

"Вилетіти від такої команди - не гріх. Але програвати з таким рахунком і так беззубо в Києві при повному стадіоні, то спасибі нашим уболівальникам, що вони не освистали нашу команду, вони в боргу перед ними. Не думаю, що скоро збереться повний стадіон. моє враження, що кожен повинен зробити висновок з цієї поразки. Якщо вони хочуть грати в справжній великий футбол", - додав Суркіс.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв про те, що український чемпіон світу Олександр Усик заспівав пісню про розгромну поразку "Динамо".