RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Він не захоче: чемпіон світу оцінив можливість бою з Володимиром Кличком

Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Вайлдер висловився про можливий поєдинок з українським екс-чемпіоном Володимиром Кличком.

"У наступному поєдинку я не буду битися з Кличком. Потрібно подивитися, в якій він формі, дозволити йому повернутися, знову взятися за справу. До бою з Ентоні Джошуа Кличко півтора не виходив в ринг. Він повернувся і програв, так що йому потрібно знову встати на ноги. Він не може так довго котируватися тільки за рахунок свого імені. Він вже не той, що був раніше.

Звичайно, він, як і раніше, залишається Володимиром Кличком. По ходу своєї кар'єри він робив неймовірні речі, і цього у нього ніколи не відняти. Навіть коли я був його спаринг-партнером, я багато чого в нього навчився. Але коли ти повертаєшся на ринг, потрібно будувати себе заново. Особливо, коли мова йде про бій зі мною, тому що я не жартую ні з ким і готовий вбивати", - сказав американський чемпіон.

"Якщо чесно, я думаю, він не захоче цього бою. У Кличка було багато можливостей зустрітися зі мною. Але при виборі суперника моє ім'я не звучало, тому що його команда розуміла, що це непростий бій", - додав Вайлдер.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", Кличку зробили нову пропозицію щодо повернення на ринг, подвоївши гігантську суму.