RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

В "Динамо" назвали терміни відновлення травмованих лідерів

Керівник медичної служби київського "Динамо" Леонід Миронов розповів про терміни повернення на поле травмованих гравців - півзахисника Беньяміна Вербича, а також нападників Франа Соля і Артема Бесєдіна.

Слова Миронова наводить офіційний сайт клубу.

За його словами, Вербич і Соль вже не зможуть допомогти "Динамо" в нинішньому сезоні.

"Вербичу зробили артроскопію, наш діагноз підтвердився. На щастя, пластику зв'язки робити не довелося, необхідно було тільки видалити остеофіти. Операція пройшла чудово. Уже через місяць Беньямін може повернутися в загальну групу. Найближчим часом він буде відновлюватися на нашій базі, проходити реабілітаційні процедури під наглядом клубних лікарів. А під час літньої паузи він вже буде відновлювати фізичні кондиції.

Соль тренується індивідуально, вже працює з м'ячем. Однак найближчим часом, в травні і червні, Франу будуть протипоказані заняття в загальній групі, участь у групових вправах. Він буде займатися за індивідуальною програмою з тренером-реабілітологом і тренером з фізичної підготовки", - сказав Миронов.

Що стосується Бесєдіна, то у нього є шанс вийти на поля до закінчення сезону.

"Бесєдін вже приступив до тренувань в загальній групі, правда, з деякими обмеженнями. Наприклад, сьогодні він працює індивідуально тільки в тренажерному залі. Вербич і Соль в цьому сезоні команді точно не допоможуть, а Бесєдін, можливо, встигне відновитися і візьме участь в травневих матчах", - додав лікар.

У нинішньому сезоні 25-річний Вербич провів за "Динамо" 34 матчі у всіх турнірах, в яких забив 12 голів і віддав чотири результативні передачі. На рахунку 23-річного Бесєдіна два м'ячі і два гольових паси в 14 поєдинках. Що стосується 27-річного Соля, то він відзначився двома голами в чотирьох зустрічах за "Динамо".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що колишній головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко відповів на питання про повернення на пост наставника киян.