RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Україна - Південна Корея: прогнози експертів на фінал чемпіонату світу

Відомі українські футбольні фахівці поділилися прогнозами на результат фінального матчу чемпіонату світу U20 між збірними України і Південної Кореї, який відбудеться сьогодні, 15 червня.

УКРАЇНА - ПІВДЕННА КОРЕЯ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Колишній півзахисник "Динамо" Олександр Алієв висловив упевненість у перемозі українців.

"Фаворит однозначно Україна. При всій повазі до Південної Кореї, але наша команда сильніша і має довести це на футбольному полі. Нехай це фінал, на який настрій у всіх буде позамежний, але збірна України без варіантів повинна взяти Кубок світу і привезти його в Україну", - наводить слова Алієва "Команда №1".

Тренер-селекціонер футбольної школи "Динамо" імені Валерія Лобановського Віктор Насташевський також вважає, що збірна України повинна досягти перемоги у вирішальному поєдинку за золоті медалі.

"Упевнений, що на майбутній фінальний матч з командою Південної Кореї збірна України вийде зарядженої на перемогу і проявить всі найкращі ігрові якості, а якщо знадобиться, то і через "не можу" доб'ється потрібного результату. Доставлять радість перемоги як собі, так і багатомільйонної армії уболівальників", - цитує Насташевський FootBoom.

Футбольний менеджер та експерт В'ячеслав Заховайло вважає, що українцям знадобиться удача в фіналі.

"Результат, звичайно ж, дуже важливий і престижний. Але, найголовніше, - це якості гравців і їх моделі, які зараз затребувані в сучасному футболі. Серед наших хлопців дуже багато перспективних. Але це тільки перша сходинка до професійного футболу. Я бажаю всім знайти себе і клуби, де ви будете затребувані. Бажаю всім нам фарту в фіналі. Розкріпачення і результативної гри. Ми в вас віримо. Бути чемпіоном світу - це круто", - написав Заховайло на своїй сторінці в Facebook.

Журналіст Ігор Линник заявив, що українці не мають права навіть думати про можливу поразку.

"Вихід у фінал ЧС - це, безумовно, дуже серйозне досягнення Петракова і хлопців. Дуже. Але фінали виграють тільки чемпіони - ті, для кого сама думка про можливу невдачу неприйнятна. Той, хто готовий програти, - не чемпіон! Той, для кого "срібло" - це вже досягнення, - не чемпіон! "Золото" дістається тому, хто готовий брати його за всяку ціну. На жаль, але це правда життя ", - написав Линник в Facebook.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що головний тренер збірної України розкрив секрет команди перед фіналом чемпіонату світу.