RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Хто в НБА фаворит сезону 2019/20: ЗМІ зробили прогноз

Друга баскетбольна команда Лос-Анджелеса - Кліпперс, зробивши декілька вдалих підписань і обмінів, за одне міжсезоння стала основним контендером в чемпіонській гонці NBA.

Про це йдеться в публікації інтернет-видання "Штанга".

"Одним з яскравих об'єднань зірок стала парочка: Кавай Ленард і Пол Джоржд, які об'єднали свої таланти у другому за значущістю (це поки що) клубі Міста Ангелів - Кліпперс (вітрильники - пр. Ред.)", - зазначається на сайті.

На думку видання, власник Кліпперс - Стів Балмер (не без допомоги Джеррі Уеста) пішов ва-банк і переміг.

"Віддавши з півдюжини піків він вихопив у невиправданих сподівань Оклахоми Пола Джорджа і тим самим, створивши ідеальний ґрунт для залучення чинного MVP-фіналу Кавая Ленарда. Раннє Кавай, вірніше його "оточення", неодноразово висловлювалися про намір перейти в команду з Лос-Анджелеса, без уточнення в яку саме", - пише "Штанга".

У той же час, Лейкерс на сьогоднішній день - не фаворит, оскільки там залишився вже не на піку форми Джеймс ЛеБрон і майбутній спадкоємець Ентоні Девіс, в обміні якого було віддано все і навіть більше.

"Бути зброєносцем в останньому поході Короля явно не входило в плани суперзірки рівня Ленарда, так ще й не факт, що він став би спадковим принцом з урахуванням наявності Девіса в складі. А тут ще й Кліпперс виклали козир в особі абсолютно неегоїстичний Джорджа і це маючи склад який в минулому сезоні увірвався в плей-офф на "дикому Заході", - прогнозує видання.

У сухому залишку, будучи напевно найгіршою командою Ліги за минулі 30 років, Кліпперс змінилися в явного фаворита за кілька днів.

"Тут є 2 суперзірки однаково корисні на обох сторонах майданчика. Досвідчений тренер-чемпіон Док Ріверс, який відправив на вільні хліби свого сина Остіна, тим самим знявши з себе тиск фанатів. 2 кращих шостих ліги Лу Вільямс і Монтрез Харрел, "шалений" гард Патрік Беверлі і кілька надійних молодих рольовиків. Ця команда нагадує ті самі, легендарні, Буллс середини 90х, де кістяк команди складали 2 універсальні суперзірки, які виконували схожі функції і були хороші у всіх аспектах гри, як в атаці, так і захисту", - езюмірует ЗМІ.