В українському футболі розгорається новий скандал навколо "Динамо" і "Шахтаря"

З сайту Української асоціації футболу несподівано пропало інтерв'ю головного тренера збірної України U-18 Володимира Єзерського, в якому він дякував київське "Динамо" за допомогу в комплектації команди.

Наставник в інтерв'ю говорив, що тільки київський клуб прийшов на допомогу збірній після того, як "Шахтар" відмовився надати збірної своїх гравців для участі в турнірі в Чехії.

"Окреме спасибі керівництву Динамо, наставникам команд U-21 і U-19 Юрій Морозу і Ігорю Костюку відповідно, які, дізнавшись, що Шахтар не відпускає своїх футболістів, запропонували будь-яких виконавців на позиції, які не закриті", - сказав тоді він.

До вечора інтерв'ю з сайту видалили.

Журналіст Кирило Крижановський також прокоментував ситуацію.З сайту Української асоціації футболу несподівано пропало інтерв'ю головного тренера збірної України U-18 Володимира Єзерського, в якому він дякував київське "Динамо" за допомогу в комплектації команди.

"Самий прикол в тому, що купа сайтів вже забрала собі це інтерв'ю і передрукувала в повному вигляді. В тому числі з цією цитатою. Але в Федерації прокинулися і наздогнали, що публічна подяка Динамо від тренера збірної - це небезпечний прецедент. І тупо видалили всі інтерв'ю. 21-е століття, Україна, папуаси біля керма ", - написав він і прикріпив фотографію глави УАФ Андрія Павелко.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 10 вересня збірна України проведе товариський матч з національною командою Нігерії.