RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Манчестер Сіті" принизив "канонірів" в чемпіонаті Англії: відеоогляд

У матчі 17-го туру чемпіонату Англії "Манчестер Сіті" на виїзді розгромив "Арсенал" з рахунком 3:0. Зустріч відбулася в Лондоні на стадіоні "Емірейтс".

Поєдинок розпочався жахливо для господарів. Вже на другій хвилині Кевін де Брюйне відкрив рахунок, замкнувши простріл у виконанні Габріела Жезуса. "Каноніри" намагалися прийти в себе, але незабаром пропустили другий гол. Цього разу де Брюйне сам виконав простріл і Рахім Стерлінг переправив м'яч в порожні ворота. У кінцівці тайму де Брюйне оформив дубль, класно пробивши з-за меж штрафного. Через пару хвилин бельгієць міг зробити хет-трик, але його удар перевів в штангу голкіпер "Арсеналу" Бернд Лено.

У другому таймі лондонський клуб намагався атакувати, але гості легко оборонялися. Післяматчева статистика виявилася жахливою для "Арсеналу". Лондонці завдали всього один удар в площину воріт проти семи у суперника.

"Манчестер Сіті" зберіг третє місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. "Арсенал" як і раніше займає дев'яту позицію.

"Арсенал" - "Манчестер Сіті" - 0:3 (0:3)
Голи: де Брюйне (2, 40), Стерлінг (15)

"Арсенал": Лено, Папастатопулос, Колашинаць (Сака, 40), Чемберс, Мейтленд-Найлз, Озіл (Сміт-Роу, 59), Гендузі, Пепе, Торрейра (Уіллок, 81), Мартінеллі, Обамеянг.

"Манчестер Сіті": Едерсон, Отаменді, Менді (Зінченко, 85), Уокер, Фернандіньо, Гюндоган (Марез, 70), Фоден (Бернарду Сілва, 56), де Брюйне, Родрі Ернандес, Стерлінг, Габріел Жезус.

Попередження: Фернандіньо (17), Родрі Ернандес (35), Гюндоган (61), Менді (62), Папастатопулос (72).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ