RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Брали участь навіть воротарі: в НХЛ сталася епічна бійка під час матчу, відео

У матчі Національної хокейної ліги між командами "Калгарі Флеймз" і "Едмонтон Ойлерс" сталася масова бійка, в якій брали взяли всі польові гравці і навіть воротарі.

Інцидент стався в кінцівці другого періоду за рахунку 6:3 на користь "Едмонтона". Форвард "Ойлерс" Сем Ганьє намагався добити у ворота шайбу, яку вже зафіксував голкіпер "Калгарі" Кем Телбот. На допомогу своєму голкіперу поспішили гравці "Флеймс", в результаті чого на майданчику сталася бійка. З протилежних воріт приїхав воротар "Едмонтона" Майк Сміт, який побився з Телботом. Обидва воротаря були видалені до кінця матчу. Ще по п'ять хвилин штрафу отримали польові гравці Бір і Ткачак.

Настільки люту бійку можна виправдати принциповістю матчу. Команди базуються в одній канадській провінції, тому матч між ними називають "Битвою за Альберту".

Поєдинок завершився перемогою "Едмонтона" з рахунком 8:3. Завдяки перемозі "нафтовики" піднялися на п'яте місце в турнірній таблиці Західної Конференції. "Калгарі" залишився на сьомій позиції.

Раніше повідомлялося, що в матчі НХЛ російський хокеїст Олександр Овечкін завдав травму судді.