RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

19-річна красуня-дзюдоїстка показала, як підтримує форму під час карантину: відео

Українська 19-річна дзюдоїстка Дарина Білодід показала, яким чином підтримує спортивну форму під час карантину.

У Instagram титулована українка опублікувала відео, на якому показала свої тренування.

Також Білодід закликала українців берегти своє здоров'я і здоров'я рідних, залишаючись вдома.

"Навколо все закликають людей сидіти вдома і не виходити зайвий раз на вулицю. Я хочу підтримати цей заклик і ще раз пояснити людям, що в цей важкий період ми маємо єдиний шанс зберегти своє здоров'я і здоров'я наших рідних. Для цього ми повинні залишатися вдома.

Але і не треба забувати про свою фізичну форму, спортом можна займатися навіть вдома. Тому дивіться моє відео з тренування і викладайте свої заняття в соцмережах з хештегом #тренуємосьразом", - написала вона в Instagram.

Подивитися цю публікацію в Instagram

#stayhomestaysafe Навколо всі заклікають людей сідіті вдома и не віходити зайвий раз на вуліцю.І я хочу підтримати цею Заклик, і ще раз поясніті людям, что в цею важкий период ми маємо єдиний шанс зберігті своє и здоров'я наших рідних-ми повінні залішатіся вдома.Але, и не треба забуваті про свою фізічну форму, спортом можна займатіся даже вдома.Тож, Дивіться моє відео з Тренування и Викладаю свои заняття в соцмережах з хештегом # тренуємосьразом. Song- Pump up the Jam

Публікація від DARIA BILODID (@ dariabilodid7)

Нагадаємо, що олімпійська призерка з гімнастики Ганна Різатдінова не впадає у відчай під час карантину і закликає своїх підписників наслідувати її приклад.