RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Неправильно себе повів: український футболіст розповів, чому не заграв в англійському топ-клубі

Колишній нападаючий збірної України Андрій Воронін поділився спогадами про період виступів за англійський "Ліверпуль".

Про це футболіст розповів в інтерв'ю каналу "Міля" в YouTube.

"Мені пощастило пограти з зірками і, не побоюся цього слова, великими футболістами. Хоч я був вже не дуже молодий, але це все одно був певний досвід для мене. Напевно, Англія - не мій чемпіонат. Може бути, в якихось моментах я себе неправильно повів.

Найскладнішим в "Ліверпулі" для мене була ротація Бенітеса. Він склад крутив і так, і сяк. Тоді футболісти були, напевно, навіть сильніше за сьогоднішніх гравців "Ліверпуля". Вони були чемпіонами світу і Європи. Я вийшов, забив гол, а на наступну гру навіть в заявку не потрапив. Питаю: "Як так?". Бенітес каже: "Андрій, все нормально. На цю гру інша тактика". Яка інша тактика? Гаразд, якби мені було 20 чи 22 роки. А я в Леверкузені грав в основі і після чемпіонату світу прийшов", - сказав Воронін.

Воронін виступав за "Ліверпуль" з 2007 по 2009 роки. Всього у складі англійського клубу він провів 40 матчів у всіх турнірах, в яких забив шість голів і віддав п'ять результативних передач. Також він грав за "Боруссію" (Менхенгладбах), "Майнц", "Кельн", "Баєр", "Герту", московське "Динамо" і "Фортуну". За збірну України зіграв 74 матчі і забив вісім м'ячів.

Раніше повідомлялося, що півзахисник київського "Динамо" Георгій Цітаішвілі міг стати гравцем "Барселони".