RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

У двох гравців "Динамо" виявили коронавірус

У футбольном клубі "Динамо" (Київ) коронавірусом захворіли двоє гравців.

Про це повідомляється на офіційному сайті команди.

Представники розповідають, що у форварда першої команди Назарія Русина були виявлені симптоми COVID-19, після чого йому оперативно зробили відповідний тест, який показав позитивний результат. Аналогічним виявився результат тесту і його сусіда по кімнаті на тренувальній базі клубу Романа Вантуха.

Після цього всім гравцям "Динамо" в екстреному порядку були проведені ПЛР-тести на коронавірус. Всі інші результати виявилися негативними.

Назарій і Роман ізольовані від команди і пройдуть двотижневий карантин.

Відзначається, що тренувальний процес "Динамо" триває в штатному режимі. Медична група клубу контролює ситуацію і уважно стежить за здоров'ям футболістів, тренерів та персоналу.

Крім того, випадок COVID-19 виявлено у одного з футболістів академічної групи хлопців 2006 року народження. Всі гравці цієї вікової групи "Динамо" відправлені на двотижневий карантин.

Як писав "Апостроф", в останньому зі своїх інтерв'ю президент ФК "Динамо" Ігор Суркіс критично відгукнувся про легендарного українського футболіста і тренера, володаря "Золотого м'яча" Олега Блохіна. Вказав, що той нібито за "2 хвилини кинув" національну збірну, а заради посади тренера нібито міняв партії. На такі висловлювання Суркіса відреагував в коментарі "Апостроф" відомий український функціонер, тренер Мирон Маркевич.