RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Велика раковина буде сильно боліти: фанати відреагували на перемогу Усика над величезним британцем

Любителі боксу поділилися думкою про перемогу українця Олександра Усика над Дереком Чісорою з Великої Британії.

Чісора, який виявився важчим за українця на 17 кілограмів, домінував на початку поєдинку, але потім перевагу перехопив Усик і довів бій до перемоги одноголосним рішенням суддів.

УСИК - ЧІСОРА: ПОВНЕ ВІДЕО БОЮ

"Велика раковина буде сильно боліти".

"Поздоровлення, звичайно, Усику. Але здалося, що ваги йому не вистачає. Вже немає звичного домінування. Вкрай складно буде з Джошуа, Вайлдером, Ф'юрі. У будь-якому випадку Усик - красень. Успіхів йому і в боксі і в житті!"

"Спасибі за класний бокс. Не так красиво як в більш легкій вазі у нього виходило, але все одно супер. Не те що брати Клички зі своєю витягнутою рукою".

"Саша виграв за явною перевагою. У боксі вважають не тиск і спроби потрапити. Саша рази в три більше потрапляв, але явно потрібно набирати вагу. Ті, хто вважає, що Чісора переміг, обґрунтуйте або дивіться ще раз. Зі своїми сильними сторонами, він жодного разу Сашу не похитнув навіть. Так чому ж він тоді переміг? У нього був один шанс - нокаут. Але він навіть і близький до нього не був".

"Усика з перемогою, але десь навіть за нього боязно було, на жаль, з топами при такому боксі робити нічого".

"Усик рік без боксу, плюс перший бій в цій вазі. Звідки стільки хейту?"

"Упевнений, Саня врахує свої помилки і до наступного бою буде набагато сильніше".

"Чісора чесно відпрацював свою копієчку. Респект".

"Чісора дуже явно і занадто швидко видихався. Йому навіть руку простягали, щоб він спустився з рингу за трьома сходинками, в кінці. Усик молодець, але йому буде дуже важко в цій вазі".

"Хороший напружений бій. Але думаю Усик сам розуміє, що якщо він ледве вивіз 37-річного околотопа, на топів йти не варто", - пишуть користувачі.