RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Спорт

Новини

20 вересня

Всі новини

Визначилися 6 учасників плей-офф Ліги чемпіонів: таблиці груп

За підсумками 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів визначилися шість учасників 1/8 фіналу турніру. Ними стали: "Баварія" (Німеччина), "Манчестер Сіті" і "Челсі" (обидва - Англія), "Барселона" і "Севілья" (обидва - Іспанія), а також "Ювентус" (Італія).

"Апостроф" проаналізував ситуацію в групах за підсумками 4-х турів.

Група А

Перше місце і путівку в плей-офф достроково гарантувала "Баварія", яка виграла чотири матчі з чотирьох. За другу путівку в 1/8 фіналу продовжують боротьбу "Атлетіко", "Локомотив" і "Ред Булл Зальцбург". У п'ятому турі двоє останніх зустрінуться між собою і матч багато в чому прояснить ситуацію в подальшій боротьбі.

Календар матчів:

1 грудня

"Локомотив" - "Ред Булл Зальцбург"

"Атлетіко" - "Баварія"

9 грудня

"Баварія" - "Локомотив"

"Ред Булл Зальцбург" - "Атлетіко".

Група В

Менхенгладбахська "Боруссія" завдяки двом перемогам над "Шахтарем" запанувала на першому місці. Німецькому клубу для виходу в плей-офф досить набрати два очки в матчах з "Інтером" і "Реалом". "Шахтар" також ще може вийти з групи. Для гарантованого виходу в 1/8 фіналу "гірникам" потрібно обігравати "Реал" і "Інтер". Що стосується італійського клубу, то йому потрібно вигравати у "Боруссії" і "Реала", а також сподіватися на осічки конкурентів.

Календар матчів:

1 грудня

"Шахтар" - "Реал"

"Боруссія" - "Інтер"

9 грудня

"Інтер" - "Шахтар"

"Реал" - "Боруссія"

Група С

"Манчестер Сіті" показав 100-відсотковий результат у чотирьох матчах і забезпечив собі вихід в плей-офф. Друге місце, швидше за все, займе "Порту", якому для цього потрібно набрати одне очко. "Олімпіакос" і "Марсель" зосередяться на боротьбі за третє місце, яке дає можливість перейти в Лігу Європи.

Календар матчів:

1 грудня

"Порту" - "Манчестер Сіті"

"Марсель" - "Олімпіакос"

9 грудня

"Олімпіакос" - "Порту"

"Манчестер Сіті" - "Марсель"

Група D

"Ліверпуль" міг забезпечити собі вихід в плей-офф, але програв удома "Аталанті", після чого ситуація в групі загострилася. Більш того, англійці можуть опуститися навіть на третє місце, якщо в наступному турі програють "Аяксу". Втім, в останньому турі "Ліверпуль" зіграє з аутсайдером групи "Мідт'юлландом", тому варіант з невиходом мерсисайдців в плей-офф майже виключений. За другу путівку поборються "Аякс" і "Аталанта", які в останньому турі зіграють між собою.

Календар матчів:

1 грудня

"Ліверпуль" - "Аякс"

"Аталанта" - "Мідт'юлланд"

9 грудня

"Аякс" - "Аталанта"

"Мідт'юлланд" - "Ліверпуль"

Група Е

"Челсі" і "Севілья" не залишили жодних шансів "Краснодару" і "Ренну", достроково забезпечивши собі вихід з групи. В останніх турах англійці і іспанці будуть визначати першого в групі, а росіяни з французами поборються за вихід в Лігу Європи.

Календар матчів:

2 грудня

"Краснодар" - "Ренн"

"Севілья" - "Челсі"

8 грудня

"Челсі" - "Краснодар"

"Ренн" - "Севілья"

Група F

Дортмундська "Боруссія" і "Лаціо" впевнено займають перше і друге місця і, швидше за все, вийдуть з групи. Втрутитися в боротьбу за плей-офф може "Брюгге", але бельгійці відстають від другого місця на чотири очки, тому їх шанси невисокі. "Зеніт" втратив шанси вийти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, але все ще може перейти в Лігу Європи.

Календар матчів:

2 грудня

"Брюгге" - "Зеніт"

"Боруссія" - "Лаціо"

8 грудня

"Зеніт" - "Боруссія"

"Лаціо" - "Брюгге"

Група G

"Барселона" і "Ювентус" впевнено вийшли до плей-офф, не втративши жодного очка в матчах з "Динамо" і "Ференцварошем". Втім, боротьба за перше місце і місце в Лізі Європи буде йти до останнього туру.

Календар матчів:

2 грудня

"Ювентус" - "Динамо"

"Ференцварош" - "Барселона"

8 грудня

"Барселона" - "Ювентус"

"Динамо" - "Ференцварош"

Група Н

Найзаплутаніша ситуація склалася в групі Н. "Манчестер Юнайтед" займає перше місце, але його відрив від 2-3 місця складає всього три очки. Не втратив шансів вийти в плей-офф і аутсайдер групи "Істанбул Башакшехір".

Календар матчів:

2 грудня

"Манчестер Юнайтед" - ПСЖ

"Істанбул Башакшехір" - "РБ Лейпциг"

8 грудня

ПСЖ - "Істанбул Башакшехір"

"РБ Лейпциг" - "Манчестер Юнайтед"

Раніше повідомлялися результати матчів Ліги чемпіонів 24 листопада і 25 листопада.