RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Тут є все: бразилець з "Шахтаря" висловився про умови життя в Україні

Бразильський захисник донецького "Шахтаря" Ісмаїлі поділився думкою про життя в Україні.

Про це футболіст розповів в інтерв'ю каналу FC Shakhtar Donetsk в YouTube.

"Коли я приїхав в Україну - для мене це було чимось дуже-дуже новим. Пам'ятаю, приїхав сюди взимку, було дуже і дуже холодно. Тому для мене це було щось супернове. Але дуже добре адаптувався до країни. Перебуваю тут практично 8 років.

Мені дуже подобається жити тут. Спочатку ми жили в Донецьку, місті, де є наш стадіон, тренувальна база, одна з найкращих в світі. Зараз ми живемо в Києві. Президент намагається, щоб у нас були найкращі умови для роботи. Думаю, тут є багато можливостей. Це столиця, тут є все для нас, дітей. Тому не можу скаржитися. Обожнюю Україну", - сказав Ісмаїлі.

31-річний Ісмаїлі виступає за "Шахтар" з 2013 року. Всього він провів за український клуб 204 матчі у всіх турнірах, забив 16 голів і віддав 37 результативних передач. У складі "Шахтаря" бразилець п'ять разів ставав чемпіоном України, п'ять разів вигравав національний кубок і тричі ставав володарем Суперкубка України. Його контракт з клубом діє до літа 2023 року. Зарплата футболіста, за деякими даними, становить близько 40 тисяч доларів на місяць.

Раніше повідомлялося, що зоряного українського футболіста вигнали з клубу УПЛ.