RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Кремль зганьбився зі спробою очорнити ім'я хокеїста, який критикував Путіна

З'явилися нові подробиці у скандальній історії з російським хокеїстом Артемієм Панаріним, який нібито побив дівчину в Латвії 10 років тому.

Латвійський журналіст Айвис Калниньш провів власне розслідування і з'ясував, що нічого подібного взагалі не відбувалося.

"Представник готелю, а також кілька інших джерел повідомили мені, що такого інциденту не було. Один чоловік, з яким я розмовляв, відповів:" Ні, абсолютно ні. Якщо ви подивитеся на те, що сказав Назаров, і проведете невелике дослідження, ви відразу побачите його брехню", - написав Калниньш в своєму Twitter.

В історії з Панаріним явно простежується кремлівський слід. Раніше хокеїст виступив з різкою критикою президента Росії Володимира Путіна і кремлівського режиму. Через деякий час Панаріна в побитті дівчини звинуватив його колишній тренер Андрій Назаров, який з великою лояльністю ставиться до путінської влади. Сам Панарін також вважає, що звинувачення на його адресу є помстою влади Росії через критику Путіна. Також вважають і користувачі мережі, які залишили масу цікавих коментарів.

"Очевидно, що це замовлення з Кремля".

"Ці Соловйови залізли навіть в хокей. Це крах збірної!"

"По ходу очкарику тупо замовили цей вброс. Адже він славиться знатним лизания попки царя. А Темка відомий своїми висловлюваннями на підтримку опозиції. Неугодний він нинішньої хокейної і не хокейної влади".

"Помста бункерного діда".

"Здається, політика .... А якщо він сильно дістав - копати будуть так глибоко, що за дитинство соромно стане. Тренер цей лише шестірка", - пишуть користувачі.

Раніше російська фехтувальниця заявила, що їй соромно жити в Росії.