Фінал Ліги Європи в Польщі пройде з глядачами: чи можуть українці потрапити на матч

Фінальний матч Ліги Європи сезону-2020/2021 пройде з глядачами. Вирішальний матч відбудеться 26 травня в Гданську (Польща).

Про це повідомляється на офіційному сайті УЄФА.

Польська влада підтвердила, що стадіон може бути заповнений на 25 відсотків від загальної місткості. Таким чином, відвідати поєдинок можуть 9500 глядачів. Заявку на придбання квитків можна залишити на сайті УЄФА до 15.00 п'ятниці, 7 травня. За 2000 квитків отримають фіналісти, 2000 - буде виставлено на продаж, а іншими квитками УЄФА розпорядиться на власний розсуд.

Квитки продаються в чотирьох категоріях: 40, 60, 90 і 130 євро. Квитки для осіб з обмеженими можливостями доступні за ціною 40 євро. Доступ на стадіон можливий відповідно до чинного місцевого законодавства. Для проходження на стадіон потрібно надати довідку про вакцинацію або негативний результат тесту на коронавірус.

Українці також мають можливість відвідати фінал. З 23 січня 2021 люди з негативним результатом тесту на коронавірус звільняються від обов'язку відбувати карантин. Тест необхідно пройти до перетину кордону. Результати тесту дійсні протягом 48 годин з моменту їх отримання. Особи, які мають довідку про вакцинацію від COVID-19, також звільняються від карантину.

В даний момент фіналісти ще не визначені. На трофей претендують "Манчестер Юнайтед" і "Арсенал" (обидва - Англія), "Рома" (Італія) і "Вільярреал" (Іспанія).

Раніше повідомлялося, що в перших матчах 1/2 фіналу Ліги Європи "Манчестер Юнайтед" знищив "Рому", а "Вільярреал" переміг "Арсенал".