RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

30 тисяч за перемогу: іспанський арбітр згадав стару скандальну історію з участю "Динамо"

Колишній арбітр ФІФА Антоніо Лопес Ньєто розповів, що в 1995 році київське "Динамо" пропонувало йому хабар перед матчем Ліги чемпіонів з грецьким "Панатінаїкосом".

Слова екс-арбітра призводить Be Soccer.

"Представники "Динамо" показали мені місто і запропонували сходити в сауну. Сауна, яку вони мені запропонували, була, звичайно, інша. Коли я приймав душ, вони постукали в мій номер і передали посилку. У мене в кімнаті задзвонив телефон: "Антоніо, вони залишили мені шубу з зубрів". Ми пішли поїсти з цими панами, і вони на двох мерседесах рушили вперед через ліс. Вони відвезли мене в свого роду село. "Це штаб київського "Динамо", сміючись, сказали вони. Там не було навіть прапора. І раптом деякі дівчата починають бігати в дуже провокаційній манері. А потім, в кімнаті, вони хотіли зі мною поговорити і дали мені папір, в якій говорилося: "Антоніо, перемога "Динамо". 30 000 євро для вас". Я хотів вдарити цього хлопця, але взяв записку і сказав, що ми їдемо", - сказав Ньєто.

"Динамо" обіграло "Панатінаїкос" з рахунком 1:0, але після матчу київський клуб був виключений з розіграшу Ліги чемпіонів. Також "Динамо" на два роки заборонили брати участь в єврокубках. Втім, пізніше українському клубу вдалося домогтися зняття дискваліфікації.

Раніше повідомлялося, що капітан "Динамо" Сергій Сидорчук відсвяткував 30-річчя разом з гравцями "Шахтаря".