RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

24 червня

Всі новини

Звідки ти знаєш: Усик розповів про незвичну розмову з сином про бій з Джошуа

Діти Олександра Усика дивилися бій з Ентоні Джошуа під час поєдинку або в запису. Крім того, перед підписанням контракту з Джошуа син Усика дав йому важливу пораду.

Про це Усик заявив на прес-конференції в Києві.

"Ви правильно помітили, як ми б'ємо суперників. Дочка дуже сильно переживає. Я розмовляв з нею в день мого поєдинку і бачив, що вона з переживанням до цього ставиться. Вона дивилася, здається, перший і другий раунд . Потім вона пішла кудись, ходила-ходила і прийшла начебто до восьмого. Вона ходила з моєю мамою, мама взагалі не дивиться, вона в запису з ранку, коли знає результат, каже: "Я так подивлюся". Хлопці мої вже спали. Старший син Кирило 8 років прокинувся вранці, включив, подивився сам", - розповів боксер.

Перед підписанням контракту з Джошуа у Усика була розмова з сином. Його дитина порадила бійцеві добре потрудитися перед поєдинком.

"Знаєте, перед тим як ми підписали контракт з Джошуа були розмови. Я лежав у нього в кімнаті, ми розмовляли і він каже: "Слухай, а ти з Ентоні Джошуа будеш боксувати?". Я кажу: "Звідки ти знаєш?". Він каже: "Та, у нас там в школі розмовляють про це, в інтернеті пишуть". Я кажу, що напевно так. Він так: "Нє, ну ти виграєш". А що син скаже батькові? Я кажу: "А що мені потрібно зробити для цього?". Він каже: "Тату, ти мусиш дуже сильно попрацювати". У 8 років. Комар, ти взагалі звідки знаєш, що мені потрібно робити? Я не знаю, Михайлик дивився або не дивився, він просто у нас бос. Але я думаю, що дивився", - зазначив Усик.

До того, що діти дивляться його бої, Усик ставиться нормально, оскільки це його робота. Крім того, діти обговорюють це в школі і можуть подивитися все в інтернеті.

"Як я до цього ставлюся? А як ти до цього поставишся, якщо є інтернет, спілкування в школі, вони про це розмовляють. Вони це бачать, у них є гаджети, вони можуть записати і це подивитися. Я нормально до цього ставлюся, ми спілкуємося з цього приводу. Я знаю, що вони дуже переживають. Не хотілося б, звичайно, щоб вони переживали, але це частина життя, ми нікуди від цього не дінемося. це частина мого життя, моя робота, то, ніж я на даний момент займаюся ", - резюмував спортсмен.