RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

19 травня

18 травня

Всі новини

"Зоря" перервала ганебну серію українських команд у єврокубках: відео

Луганська "Зоря" обіграла софійський ЦСКА в матчі 3-го туру групового етапу Ліги конференцій. Зустріч у столиці Болгарії на стадіоні "Васіл Левскі" завершилася з рахунком 1:0.

Перший тайм поєдинку пройшов за повного домінування господарів. Вони мали кілька моментів, щоб забити, але фортуна в цих епізодах була на боці луганчан. "Зоря" ж за перші 45 хвилин завдала лише один удар по воротах суперника, але і той виявився неточним.

А ось після перерви бронзовий призер чемпіонату України заграв краще. Підопічні Віктора Скрипника стали діяти активніше попереду і на 65-й хвилині відкрили рахунок. Аллах'яр Саядманеш завдав шикарний удар з лівого краю карного майданчика болгар і потрапив точно в дальній кут.

Наприкінці гри ситуація на полі загострилася, що вилилося в кілька попереджень для гравців, але Зоря все ж вистояла під натиском господарів і втримала перемогу, яка стала першою для українських команд у нинішньому сезоні єврокубків на груповій стадії.

ЦСКА - "Зоря" - 0:1

Гол: Аллахьяр, 65.

У турнірній таблиці групи C Ліги конференцій "Зоря" піднялася на 3-тє місце, набравши перші 3 очки. ЦСКА з одним балом йде четвертим. Лідер - норвезький "Буде-Глімт" (7 очок), римська "Рома" (6) - друга.