Злякався Усика? Тайсон Ф'юрі скасував бій з українцем зі сльозами на очах

Чемпіонський супербій у надважкій вазі між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі скасовано.

Про це йдеться в заяві промоутерської кампанії Queensberry Promotions, яка представляє інтереси "Циганського короля".

Дивіться: Тайсон Ф'юрі ледь не накинувся на Усика: між боксерами вирували пристрасті, відео

Під час одного зі спарингів Ф'юрі отримав сильне розсічення над лівим оком, після чого йому знадобилася невідкладна медична допомога. Лікарі наклали шви на місце розсічення.

Ф'юрі заявив, що він "абсолютно спустошений".

"Мені шкода всіх учасників цієї величезної події, і я старанно працюватиму над тим, щоб узгодити нову дату, як тільки око заживе", - сказав Тайсон Ф'юрі зі сльозами на очах.

Про терміни відновлення поки не йдеться. А промоутери Queensberry Promotions заявили, що як лікарі оцінять стан боксера, то можна буде говорити про нову дату бою.

Водночас, на своїх офіційних сторінках у соцмережах Тайсон Ф'юрі жодного слова не сказав про скасування бою. Так само немає інформації і на сторінці Олександра Усика.

Промоутер Усика Олександр Красюк прокоментував перенесення бою наступними словами: "Бажаю тобі якнайшвидшого одужання. Бог послав тобі знак, щоб подумати про завершення кар'єри, брате".

А ось менеджер українського боксера Егіс Клімас не соромився у висловлюваннях: "Тайсон Ф'юрі – довбаний боягуз, який зробить все, щоб не битися з Усиком. І він попросив свою с*чку вдарити його сковородою по лобі. Можете процитувати мене дослівно. Коли Олександру повідомили про це, він лише усміхнувся. Це все, що він зробив. Він надто сильний морально, щоб зламатися".

Нагадаємо, бій Усик - Ф'юрі мав відбутися 17 лютого в Ер-Ріяді.

Цікаво, що за кілька днів до травми Тайсона Ф'юрі з'явився яскравий проморолик до бою. Може, Тайсон просто злякався грізного Усика?

Читайте: Олександр Усик вчетверте став батьком: як боксер із дружиною назвали доньку