RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Спорт

Новини

21 вересня

20 вересня

Всі новини

Ювілей "Динамо" Львів": Григорій Козловський та Олександр Свіщов відзначили внесок клубу в український спорт

29 червня 2024 львівське "Динамо" - один з найвідоміших ватерпольних клубів України - відзначило своє 75-річчя. Ювілей став святом для всіх, хто причетний до історії команди.

Григорій Козловський, почесний президент ФК "Рух" Львів, наголосив на шляху, пройденому "Динамо" за 75 років, та висловив віру в його майбутнє.

Серед ювілейних урочистостей на гостей чекали інтерактивна та друкована фотовиставка, що поринула присутніх у минуле "Динамо" та продемонструвала знакові моменти з його історії. Було представлено виставку трофеїв, здобутих клубом протягом 75 років, проведено погашення марки, розробленої клубом з "Укрпоштою" до 75-річчя.

Олександр Свіщов, президент федерації водного поло України та почесний президент ВК "Динамо" Львів, поділився досягненнями клубу за роки його головування: 7 чемпіонських титулів, 8 Кубків України, 3 Суперкубки України, а також лідерство у Суперлізі сезону 2023/2024 та 7 поспіль титулів володаря Кубку. Він подякував усім поколінням "Динамо" за внесок та висловив віру, що теперішні гравці прославлять клуб як в Україні, так і на міжнародній арені.

Під час урочистостей Григорій Козловський та Олександр Свіщов згадали шлях "Динамо", відзначили його внесок у розвиток українського водного поло та висловили слова подяки ветеранам, тренерам та гравцям різних поколінь.

Григорій Козловський та Олександр Свіщов - активно сприяють розвитку "Динамо" та українського спорту загалом.Видання "Обозреватель" відзначило Олександра Свіщова та Григорія Козловського, включивши їх до рейтингу 10 кращих бізнесменів Західної України, які роблять значний внесок у розвиток спорту регіону.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт
Теги: