RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Спорт

Новини

19 вересня

Всі новини

У київському "Динамо" пояснили, чому так жорстоко обійшлися на полі з "Партизаном"

У середу, 31 липня, київське "Динамо" провело з белградським "Партизаном" матч-відповідь другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Українці розгромили сербів з рахунком 0:3.

Нападник Владислав Ванат після матчу прокоментував перемогу команди.

За його слова мотивація перемогти сербів була позамежна.

"Емоції дуже позитивні, але немає навіть сил, аби якось їх охарактеризувати. Задоволені, що пройшли далі, виграли впевнено обидва матчі, та ще й у такого суперника, на якого мотивація була позамежна", - сказав Ванат.

ВІн зазначив, що динамісці розуміли, що мають перевагу в чотири голи, але це не грало ролі.

"Оскільки мали вийти й загнати цю команду куди подалі", - пояснив футболіст.

Також матч прокоментував головний тренер "Динамо" Олександр Шовковський.

"Вітаю усіх уболівальників нашої команди з перемогою. Ми зробили дуже важливий крок у вирішенні нашого завдання, але повністю його ще не вирішили", - сказав він.

Він зазначив, що перемога була з неприємним присмаком.

"Оскільки один з наших гравців отримав дуже серйозне ушкодження і вилетів, думаю, на достатньо тривалий час. На жаль. Кожну таку ситуацію сприймаю близько до серця, адже ставлюся до гравців майже по-батьківськи. Ми поки що не знаємо деталей, але переживаємо разом з ним", - розповів тренер.

Нагадаємо, у першому раунді динамівці перемогли "партизан" з рахунком 6:2. Перед тим серби взяли участь у футбольному турнірі у Москві, чим викликали гнів у українців.