Заява Трампа викликала гнів у путінців

У Росії викликала шквал критики заява кандидата в президенти США Дональда Трампа на адресу президента РФ Володимира Путіна.

Своє обурення на адресу американського політика люди висловлюють у коментарях до новини на сайті агентства "РИА Новости".

"Заради місця президента і матір рідну готовий продати... не те, що виляти на трибуні, як вуж на пательні", "Господи, він вважає, що Путін намагався його задобрити?! О, Господи!" ,"Він дійсно фрік...."можливо, так, а можливо, ні...".....серйозний, глибокий політик", "Ні, ну воно і зрозуміло, що Трамп говорить те, що потрібно, щоб набрати якомога більше голосів. Що це все політика і т.д. і т.п. Але як жалісно та вбого має вигляд те, як людина щиро приймає поблажливе поплескування по плечу від незрівнянно сильнішої людини і державного діяча за лестощі", - пишуть люди в коментарях.

Нагадаємо, минулого року Путін публічно назвав Трампа "яскравою, талановитою та видатною людиною". На це кандидат у президенти США сказав, що для нього велика честь почути ці слова "від такої поважної людини в Росії та за її межами".

Як повідомляв "Апостроф", Дональд Трамп, який був відомий своїм лояльним ставленням до президента Росії Володимира Путіна, заявив, що не схвалює дій Кремля на Донбасі.

На думку американських політологів, зміна риторики Трампа пов'язана з тим, що раніше він боровся за перемогу всередині Республіканської партії. Тепер він залишився фактично єдиним кандидатом. Конкуренція наразі лише з боку демократів.