RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Американець поглумився над Росією: у Путіна помітили підступ

В Росії провели детальний розбір відео, на якому вболівальник із США нібито пробирається в роздягальню збірної Росії з хокею і справляє нужду в один з ковзанів Павла Дацюка, зробивши висновок, що воно є постановочним.

Про це повідомляє російський пропагандистський телеканал Life, посилаючись на службу охорони стадіону "ВТБ-Арена", де нібито і стався цей інцидент.

Далі наводимо повний текст доказів, переданих службою охорони - телеканалу.

Ігрові светри

Светри, які є на відео, розвішуються насправді тільки за 3 години до матчу. Роблять це представники команд, які приходять зі своїм відеооператором і роблять зйомку приїзду команди, підготовку роздягалень і т. д. Це не могло статися в присутності американців. Зняття такого відео без присутності персоналу неможливо. Персонал закриває приміщення-склад, де зберігаються ці светри.

Прапор

Місце, де висить форма Дацюка на відео і де фанат справляє нужду на його ковзани, зліва застелене прапором Росії. Ми, як правило, застеляємо прапором місця тільки тих гравців, які не беруть участі в матчі. У нас було 25 хокеїстів, з них мали право грати 22. В дійсності поряд з Дацюком сидів Олександр Овечкін, який з моменту приїзду не пропустив жодної гри за час проведення чемпіонату світу, і, відповідно, це місце ніяк не могло бути застелене прапором збірної команди.

Плотніков

На відео праворуч від місця Дацюка знаходиться табличка для переодягання Сергія Плотнікова. Насправді Плотніков взагалі переодягався в іншому місці.

Шнурки чорні

На відео зверху висять на гачку хокейні ковзани з чорними шнурками. Насправді у збірної Росії ніхто чорними шнурками не користувався. Є жовті шнурки з просоченням і є широкі білі.

№ 97

На відео, де фанат знімає з себе майку, висить светр збірної команди під номером 97. Насправді під цим номером у команді ніхто не виступав. На цьому місці сидів Олексій Ємелін, у нього ігровий номер 74, а не 97.

Капітанський светр

Капітанский светр, який на відео бере цей чоловік в руки. Насправді таких великих літер, з нашивкою капітана просто в природі немає. Справжня буква тонша і менша.

Як повідомляв "Апостроф", після оприлюднення відео російське видання "Лайф" пообіцяло велику нагороду за прізвище та ім'я вболівальника з США який "поглумився" над ковзаном російського хокеїста.