RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Готовність Савченко стати президентом України привела в захват путінцев

Слова нещодавно звільненій з російського полону української льотчиці та народного депутата Надії Савченко про те, що вона готова стати президентом України, викликали бурю захоплення у рооссиян, що підтримують президента РФ Володимира Путіна.

Заяву Савченко активно обговорюють користувачі російських новинних сайтів Lenta.ru і Life.ru.

"Яка радість!", "Ну тепер-то заживуть. Навіть заздрю", "Слава Богу! А то ми вже всі перехвилювалися, изнервувались!", "Походу Путін знову многоходовочку запустив. Надя з айдаровцами влаштують новий майдан, Надя в президенти, ЄС побачить, скаже "Усе!", "Для початку нехай навчиться дивитися в одну точку двома очима одночасно", "Гідному народу гідного президента!", "Ну дебiлка... Ну а хто ще в своєму розумі, захоче стати президентом України?", "А там вони всі такі..походу будь-який бомж може стати презиком Кукарiни", "Ну не будь-хто... Тільки той, хто сидів в Росії... Хто показує непристойні жести, сидячи за гратами в суді у вишиванці", "Мда... хто тільки на 404 не побував президентом: кретин, фашист, злодій, свиня-алкаш, тепер ось божевільну вбивцю-зечку хочуть", "Порошенко — президент світу, а Савченко — гетьман незалежной. Нормальненько!", "Жертовна жінка. Завжди відкритий рот, готова пити горілку літрами, "адекватна" поведінка. Гідна заміна Порошенко. Путін розумниця, що випустив її в цей зоопарк", "Якщо б можливо було голосувати росіянам, я б з радістю за Надюху проголосував би. Це ж який цирк нас попереду чекає безкоштовний", "І це тільки другий день запою. Що ж буде через тиждень?", "Вони, схоже, з Порошенко бухають на пару", — коментують користувачі Lenta.ru.

"В Україну як магнітом тягне всяких юродивих. Прокляття якесь", "Це її після 2-х літрів горілки так розпирає?", "Потужна баба! Таких яєць немає навіть у відомого всім 86 % (л)ідера", "Дешева баба, болтливая , істерична і, схоже досить хвора", "Вітюша Кличко зі своїми перлами тепер відійде на другий план. Дебіл з народження у висловлюваннях буде покруче людини, яку з дитинства б'ють по голові", "З якого вона вогню та? Твар у голодуваннях сиділа, навіть не схудла. Тварину цю годували. Хом'ячки повірять", "Чим більше вона буде обгаживать Росію в Україні і на Заході, тим більше отримає державних нагород. Не здивуюся, якщо їй з Франції надішлють орден почесного легіону", — висказуються про Савченко на Life.ru.

Як повідомляв "Апостроф", вчора в програмі "Місце зустрічі" на російському пропагандистському каналі НТВ влаштували дике істеричне обговорення обміну Надії Савченко на російських ГРУшникiв Олександра Олександрова та Євгена Єрофєєва.

Лідер російської опозиційної партії "Західний вибір" Костянтин Боровий вважає, що у Надії Савченко є прекрасні шанси на те, щоб зробити успішну кар'єру політика і, можливо, в майбутньому навіть зайняти пост президента України.