RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Twitter оскандалився з Путіним

У популярному мікроблозі Twitter заблокували акаунти, які пародіюють президента Росії Володимира Путіна і голову Міністерства закордонних справ РФ Сергія Лаврова.

Про це повідомляє російський сайт "Медуза" з посиланням на Radio Free Europe/Radio Liberty.

Зазначається, що були заблоковані сторінки @DarthPutinKGB і @SovietSergei. При спробі переглянути записи на цих сторінках з'являється повідомлення про блокування аккаунтів адміністрацією Twitter.

Як повідомляє американське видання Politico, адміністрація Twitter пояснила свої дії практикою блокування пародійних акаунтів. Політика соцмережі спрямована на видалення всіх пародійних сторінок, в яких не зазначено, що вони містять "пародію", "гумор", "коментарі" та "недостовірну інформацію".

Наприклад, у твіттері @DarthPutinKGB публікувалися такі записи: "146 відсотків росіян не вибирали мене", "Савченко засуджена до одного президентського терміну", "Леонардо Ді Капріо недостатньо гарний, щоб зіграти мене".

Як повідомляв "Апостроф", наприкінці травня хакери з української групи "Рух8" заблокували офіційні сайти Оренбурзької області Росії.