RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Уславлений український посол потішив зверненням до путінського троля

Посол України в Хорватії Олександр Левченко, який раніше викликав захват своїми діями щодо Росії, опублікував звернення до блогера, який веде проросійську пропаганду в інтернеті.

Послання Левченко опубліковано на офіційному сайті посольства України в Хорватії.

"У статті "Інтернет переповнений псевдопророссийскими сторінками, які ведуть західні служби" ви пожаліли мене за те, що я сумніваюся у вашому існуванні. Між тим, мене це не дуже хвилює. Мене хвилює те, що існує Ваш сайт, який поширює пропаганду російського виробництва і старанно бреше про Україну. У цьому плані для мене Ваша медійна ідентичність є помилковим незалежно від того, Ви реальна особистість, чи ні", — зазначив дипломат.

"Ваші чорно-білі статті, в яких Росія завжди безгрішна, а її жертва агресії — Україна — зображується як зла карикатура, — це типова продукція пропагандистської машини держави, веде несправедливу війну. Тобто ви обманюєте читача, видаючи пропагандистські блоки за результат глибокого політичного аналізу", — пише Левченко.

"Що ж стосується сумніви, що Ви — не реальна особистість, то воно не є такими вже й безглуздим, тому що у віртуальному просторі існує скільки завгодно фальшивих ідентичностей, які функціонують нічим не гірше справжніх. Єдина їх проблема в тому, що вони не можуть вийти в реальний світ. Я цікавився в професійних колах, але ніхто не знає журналіста і політолога Небойшу Бабича. Багато разів я запрошував Вас на відкриту дискусію, але Ви всіляко відмовлялися. Ви сказали, що не бажаєте вести дискусію на чужому терені, де все підлаштовано проти Вас. Немає проблем! Скажіть, яке місце Вам підходить, і я приїду! Хоча я знову ж сумніваюся, що таке місце у Хорватії існує", — додав український посол.

Як повідомляв "Апостроф", між послами США і РФ в ОБСЄ сталася суперечка із-за ситуації навколо України.