Генсек НАТО розбурхав путінців новою заявою по Україні

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг викликав бурхливу реакцію прихильників режиму президента РФ Володимира Путіна заявою про те, що Альянс і Росія знову продемонстрували розбіжність позицій по кризі в Україні.

Про це Столтенберг заявив за підсумками засідання Ради Росія-НАТО на рівні послів, передає РИА Новости.

"Сьогодні не було зближення позицій", — констатував він.

Путінці активно обговорюють заяву Столтенберга в коментарях до новини.

"Як можна прийти до згоди по Україні ? Україна - це російська земля і нинішні нацистські хвилі і антиросійська пропаганда в ЗМІ -це бажання відрізати від Росії назавжди родичів і зробити їх ворогами . Рішення по Україні не може бути мирним, тому що поки в Україні не будуть знищені націоналісти правого сектора ОУН і УПА, мир в Україні неможливий", - пише користувач з ніком Генріх Тевтонський.

"Не думаю, що хтось очікував сходження позицій НАТО і Росії по Україні. Якби таке сталося, це була б світова сенсація. Не для того Держдеп бардак в Україні організував, щоб потім зближувати позиції. Столтенберг з НАТО лише шістки в руках "Світового гегемона", - стверджує Vlad Yaroslavskiy.

Також заява Столтенберга викликала ажіотаж серед путінців на сайті російського видання Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", заява НАТО про те, що Північноатлантичний Альянс буде більше підтримувати Україну, викликала бурхливий резонанс у росіян, які схвалюють політику президент РФ Володимира Путіна.
Розділ: Світ
Теги: