RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У США розповіли про розробку винищувача майбутнього: у путінців істерика

У США приступили до розробки проекту майбутнього винищувача, який може з'явитися в 2040-х роках.

Про це пише Defense News, передає Lenta.ru.

Повідомляється, що робота з розробцки винищувача знаходиться на початковому етапі. На думку американських журналістів, закінчити проект не вдасться раніше 2040-х років, однак деякі військові підкреслюють, що роботи можна буде форсувати.

Звістка про розробку американцями проекту винищувача на довгострокову перспективу викликала масу уїдливих коментарів з боку росіян.

"Викотити такий літак можна буде не раніше 2040 року", "Ну що, молодці, фінансуванням себе надовго забезпечили...", "Цікаво, хоч цей літак зможе вести повітряний бій", "Це не проект, а черговий попив бабла. Що там з тим винищувачем вертикального зльоту?", "Мене не цікавлять чужі бабки. Мене веселить настільки тривалий план", "Не викотять нічого пендоси до сорокового року. Нікому викочувати буде. А у наших буде ПАК ФАК", "З дитинства люблю наукову фантастику", - пишуть росіяни в коментарях до новини.

Як повідомляв "Апостроф", у Росії з гнівом відреагували на новину про розробку Німеччиною нової танкової гармати для боротьби з сучасною бронетанковою технікою, включаючи російські танки Т-14 на платформі "Армата" і Т-90.