RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У Путіна побачили злий жарт у звіті по МН17

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова, коментуючи звіт про результати розслідування катастрофи Воеіng рейсу MH17 над Донбасом, назвала злим жартом той факт, що Україна була включена до складу слідчої групи.

Про це йдеться у відповіді Захарової на запит ЗМІ, опублікованій на сайті російського МЗС.

На її думку Україну включили в групу, тим самим "подарувавши їй можливість підробляти докази і обертати справу на свою користь".

У свою чергу в російському концерні "Алмаз-Антей", спійманому раніше на брехні щодо причетності РФ до падіння літака, заявили, що експерти з Нідерландів не мають технічного обгрунтування своїх доводів, передає "РИА Новости".

При цьому в концерні підкреслили, що проведені його фахівцями три натурних експерименту та їх результати спростовують висновки комісії. На думку компанії, ракета не запускалася з-під Сніжного, а з району Зарощенського.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно російські пропагандисти запустили новий фейк про катастрофу малайзійського Boeing 777 рейсу MH17 на сході України. Мова йде про фейкову "шифртелеграмме", в якій говориться, що Генеральний штаб України нібито наказав розмістити ППО в районі села Зарощенське.