RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Не на риболовлю ж пливуть: у РФ відповіли НАТО з приводу кораблів Путіна

Росіяни відповіли на заяву генрального секретаря НАТО Йенса Столтенберга, який висловив стурбованість походом авіаносної групи російського Північного флоту в Середземне море.

Про тривоги Столтенберга повідомило РИА Новости.

За словами генсека НАТО, російську авіаносну групу можуть задіяти для того, щоб посилити російські війська, якi воюють в Сирiї, і нанести багато авіаударів по Алеппо.

Столтенберг закликав Путіна до політичного вирішення сирійського конфлікту, зазначивши, що обстріл Алеппо потрібно припинити.

"При проходженні країн НАТО, треба включати" Широка країна моя рідна, .....", "Чесне слово, гидко вже слухати. НАТО стурбоване,не сприяє, закликають... Тьху, дитсадок. Вони коли бомблять мирних людей — занепокоєння немає?! і наш флот не буде турбувати щоб іржавів біля причалу, так, так?", "На мілководді нехай сидять і квакають", "Стурбовані йопт! Заходять у Чорне море під самі наші кордони і нічого, а тут...", — коментують заяву Столтенберга путінці на сайті РІА Новини.

"Російський авіаносець "Адмірал Кузнєцов" може бути використаний для авіаударів по мирним жителям Сирії Цього побоюються в НАТО...". Дарма побоюються. "Адмірал Кузнєцов" може бути використаний тільки як пугало. Після того як минулого вихід до Сирії він застряг у Ірландії, відмовили двигуни, і довелося наймати голландський буксир для того щоб відтягнути його в порт, він тепер без буксира в супроводі в походи не ходить. По суті це макет корабля", "Якщо авіаносець туди пливе, значить будуть бомбардування. А навіщо тоді туди плисти? Не на риболовлю ж пливуть. Якщо бомбити не будуть, значить, даремно пливли", "Видно, Путлер вирішив , що якщо потоне стара калоша, то її і не шкода! Свою місію ги-ги-ги вона вже виконала ха-ха-ха всіх своєю кіптявою налякала і вже шкоди принесла, за*рала все небо Європи!", — коментують слова генсека НАТО, росіяни на сайті "Ехо Москви".

Як повідомляв "Апостроф", російський авіаносець "Адмірал Кузнєцов" надимив біля західного узбережжя Європи, з-за чого став об'єктом насмішок.