RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Загроза терактів в США викликала бурхливу реакцію путінцев

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна бурхливо відреагували на повідомлення американського телеканалу CBS про ймовірну загрозу терактів у США перед виборами президента.

Новину активно обговорюють на російському пропагандистському ресурсі РИА Новости.

На CBS, посилаючись на неназвані джерела, повідомили, що теракти можуть трапиться в штатах Нью-Йорк, Техас і Віргінія. Нібито про це є розвіддані. У сюжеті представник ФБР повідомив, що американські спецслужби запобігати терактам.

"Треба Алькаїдi грошей на дорогу до США дати. Нехай поїдуть і візьмуть, що їм обіцяли, у своїх господарів. США самі собі теракти влаштують, якщо охочих не знайдеться", "Дайте вгадаю, у всьому звинуватять Росію і Путіна", "Просто у IДIЛа скінчилися гроші. нехай США дадуть ще трохи грошей і вся улюблена США терористична зграя прилетить в Вашингтон. Велком, Америка!", "У Фашингтонi точно знають, що вони хочуть підірвати", "Самі собі влаштовують. Тепер десять з п'ятнадцяти терористів ймовірно виявляться вихідцями з Сирії, а решта п'ятеро з Москви, і можна з чистою совістю і повалити Асада і вбити і росіян носом у кекі потикати", "А руку Москви, заочно, ще не виявили? А вже повинні, адже Хілларі здає позиції. Пора зробити "ін'єкцію" черговою порцією страшилок. Ох вже цей Путін", "Звичайно, "рука Москви"! У нас довгі руки!", — коментують росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", раніше адепти Путіна влаштували істерику через те, що компромат на кандидата в президенти США Хілларі Клінтон виявився фальшивкою.